Rekli su o programu ...

Pogledajte

 

Niti jedan drugi testirani program ne nudi tako impresivan sustav pomoći...
ovaj program bez sumnje zaslužuje najvišu ocjenu od svih ispitanih programa ...
ogroman broj mogućnosti koje program nudi pokazuje velike mogućnosti prilagođavanja ovog programa za različite načine korištenja ... detaljnije

PC Chip, inform. časopis

Sa Ipos-a prelazimo na veći i složeniji ERP više prilagođen našim potrebama.

Ipos je s obzirom na cijenu, kvalitetu i intuitivnost vrhunski erp. Gotovo mi nevjerojatno zvuči kako smo s Iposom radili skoro dva desetljeća uz par mailova. Program je praktički bez bugova, a tko se imalo potrudi poslužiti sa FAQ i HELP-om, zaista vas ne treba nikada zvati. Bilo mi je zadovoljstvo raditi s vama.

Ronis, Ronald Pintarić

Držao sam predavanja u Otvorenom pučkom učilištu, o Hardvare-u, Software-u, MS Office, te na preporuku voditeljice objašnjenja i uputstva o IPOS knjigovodstvu. Moram priznati da je program izvanredno napisan.

Ferimport dd, Milan Kožul

Osobno koristim IPOS od 2002. godine, i mogu reći kako taj program raste s nama. Ovaj program imamo i u ovlaštenoj prodaji isključivo iz razloga što je najkompletniji na tržištu i vrijedi uložene novce. U proteklih 6 godina gotovo 90% svih naših želja i prijedloga je ne samo uvršteno na listu nadogradnji nego i vrlo profesionalno implementirano, te ih svakodnevno koristimo u svojem radu.
Slobodno mogu reći da je IPOS - centar našeg poslovanja. Svakome tko je neodlučan mogu samo preopručiti da instalira demo IPOS-a, neka mu cijena programa ne bude nit vodilja pri nabavci, već neka sagleda svoje potrebe te usporedi što nudi konkurencija (niža cijena ne znači da ćete na zadovoljavajući način riješiti svoje knjigovodstvo), a uloženi novac će se vrlo brzo vratiti kroz integrirano rješenje i obradu financijskih i skladišnih dokumenata koje nudi IPOS.
Za svaku preporuku. 5+

DarKom computers, Darko Gazdek

Program IPOS, uzeo sam ga. Zašto? Zato što ne moram nikoga kumiti i moliti da mi otvori novu godinu uz neku naknadu, već ju otvorim sam kad dođe vrijeme. Ulazim iz stare godine u novu bez komplikacija, jednim klikom... Izneneadilo me je kad sam imao jedan problem, g. Kujundžić me je nazvao i objasnio o čemu se radi, u biti to je bilo moje neznanje i ne čitanje uputa. Preporučio sam program, a nekima ga skinem sa BUGovog medija. Preporuka svakome tko otvara novi posao. Na kraju demo verzija je dovoljna za uvid u punu verziju programa.

Focus - obrt, Roland Žaja

Program Ipos knjigovodstvo koristim od 2001. godine, ne treba više ništa reći.

ALDA, Damir Bartolec

Pridružujemo se popisu dugogodišnjih zadovoljnih korisnika IPOS-a!

RIS - RAČUNOVODSTVO I SAVJETOVANJE d.o.o., Vladimir Benac

U mjeri kojom se mi koristimo sa istim smo zadovoljni. Zadovoljava naše potrebe i jednostavan je korištenje i za nekoga tko nije računovođa.

PROMO LOGISTIKA d.o.o., Danijela Prižmić, Administrator

S programom sam zadovoljan i radio je do sada bez problema a i ne koristim sve njegove mogučnosti

TERMOPRODUKT, Josip Hrastović

Već nekoliko godina koristim Ipos program za vođenje knjigovodstva obrtnika i potpuno sam njime zadovoljan. Prije kupnje programa, testirao sam i neke druge, ali sad vidim da nisam pogriješio odabirom baš ovog programa. Jednostavan je i na njemu uz malo poduke može raditi i laik, kao što sam sam.

Ordinacija opće medicine dr Vasjan Valenčić Lovran, Vasjan Valenčić

DI ČAZMA d.o.o. je korisnik IPOS programa koji zadovoljava kriterije u računovodstvenoj i ostaloj poslovnoj evideciji praćenja proizvodnog programa. Kako se opsegom proizvodnog programa povećava i poslovanje poduzeća, nadamo se da će nas s novim prijedlozima u programu Ipos program pratiti i dalje u razvoju naše tvrtke. Pozdrav i mnogu uspjeha na daljnjoj suradnji!

DI ČAZMA d.o.o., Nedeljka Hajdinjak

Besprijekoran program za samostalno vođenje knjigovodstva samostalnih profesija. Jednostavan i intuitivan -ne zahtjeva veće informatičko ili knjigovodstveno predznanje. Komunikacija sa osobljem profesionalna. Topla preporuka!

Internistička ordinacija dr Uzelac, Stanko Uzelac

Vaš sam korisnik od 2005.g. Počela sam s robnim koje je dosta zahtjevno radi asortimana robe koju moj klijent ima na zalihama. Prošle godine uzela sam Vaš program za financijsko. Najviše me oduševila virtualna komunikacija. Bog dao internet, pa ste nam dostupni za sve naše želje.

VILA LAURA TRAVEL d.o.o., Ljerka Tutunović

S gledišta nas malih korisnika program je odličan, funkcionira besprijekorno, lijepo je dizajniran, međusobna povezanost modula i elemenata unutar modula je vrhunska. Web stranicu ste doveli do zavidnih mogućnosti u informiranju nas korisnika. Iznad svega impresionira ljubaznost, susretljivost i stručnost osoblja na vezi s korisnicima.

Ordinacija opće med. Gordana Gržan, Ante Gržan

Nemam šta reći za vaš program . Sve programe koje sam testirao nisu ni blizu vašeg.

M&B knjiovodstveni servis, Vladimir Mikić

Najbolji ste. Koristim vaš program već godinu dana i on je nešto najsavršenije što jedna firma može poželjeti.Hvala vam

Posavec d.o.o., Nataša Posavec

Koristim Vaš program Obračun plaća i mogu reći da sam zadovoljna istim.

Jedvaj-Rajič d.o.o., Davorka Škunca

Sa programom radimo od 2000. godine i više smo nego zadovoljni sa njim. Vrlo je jednostavan za korištenje i user friendly. Naravno da postoje sitnice koje malo žuljaju no na njih se čovjek lako navikne i više ih čak i ne primjetite. U svakom slučaju program za preporuku !!! Isprobajte vidjet ćete da je tako !

STROJAL d.o.o., Igor Ban

U ovih nekoliko mjeseci korištenja programa (uz prethodnu testnu verziju), izuzetno smo zadovoljni. Program omogućuje razne promjene, odnosno kreiranje izvještaja i podešavanje parametara prema vlastitim potrebama (sa mogućnostima exporta u vanjske programe). Nemamo velikih znanja o knjigovodstvu (nismo knjigovodstveni servis), program je koncipiran logično tako da smo uz njega i naučili dosta stvari iz knjigovodstva. HELP je također od velike pomoći, kao i brza tehnička podrška (odgovor unutar istog radnog dana). Još neke od prednosti : mogućnost kupovine modula zasebno, vremenski neograničena demo verzija, samostalno otvaranje godine ... Svakako preporučujemo ........

TOMIDO d.o.o., Dorijano Tomičić

Poštovana gospodo, ne mogu da ne izrazim zahvalnost za Vaše pravovremene reakcije u pogledu praćenja zakonskih propisa u BiH. Takođe, Vaše obavještavanje u tom pogledu je za pohvalu. Cijenim Vašu profesioanalnost, i ne mogu da ostanem nijema na to. Svaka čast. Želim Vam i dalje puno uspjeha, a sa takvim radom ćete ga i imati.

ORTOPEDICA d.o.o., Sarajevo, Biljana Bajić

Poštovanje, dugogodišnji sam korisnik programa. Program je ODLIČAN, i veoma uspješan u rješavanju knjigovodstvenih problema. Pozdrav

NEST-BIRO Knjigovodstveni servis, Bjelovar, Petar Lalatović

Imala sam inspekciju rada prije mjesec dana. Kontrolirane su isplatne liste na isplatu i NP1 za neisplatu plaća. Uglavnom inspektorica je rekla da davno nije vidjela bolju isplatnu listu u smislu primjene svih zakonskih odredbi.

Knjigovodstveni servis Miramar, Zadar, Mirjana Marković, dipl. oec